Уторак, 21. Фебруар 2017.

Изабрано ново општинско руководство


Владимир Величковић, дипломирани педагог физичке културе, са изборне листе „Александар Вучић-Будућност у коју верујем: СНС, СДПС, НС, СПО, ПС“ изабран је за председника општине Неготин. За заменика председника изабран је Бобан Стингић, дипломирани правник, а изабрано је и девет чланова Општинског већа.

 

Већином од 39 гласова присутних одборника Владимир Величковић,  дипломирани педагог физичке културе, изабран је данас, за председника општине Неготин. Величковић је рођен 1978. године у Неготину. Основну школу „Вук Караџић“ и  Гимназију  „Предраг Костић“ завршио је у Неготину, а Факултет физичке културе у Нишу и стекао звање дипломирани  педагог физичке културе. До избора за председника општине, обављао је функцију директора Неготинске гимназије на коју је изабран 1. септембра 2016. године.

 

Не плашим се посла ни решавања проблема којих је сви знамо много. Зато сам сада овде. Желим свима да поручим да ћу бити председник свих грађана и грађанки,  отворен за сарадњу и договор и да очекујем да ћемо заједно поћи у правцу који ће нам омогућити да Неготин учинимо бољим местом за живот свих људи. Позивам све институције, Општинску управу, чланове Већа, одборнике, да сви заједно дамо пуни допринос у раду и будемо увек на услузи грађанима за добробит свих грађана општине Неготин. – истакао је Владимир Величковић, новоизабрани председник општине Неготин у свом првом обраћању са скупштинске говорнице, захваливши се одборницима на указаном поверењу.

Са изборне листе окупљене око Српске напредне странке, на предлог Величковића, за заменика председника општине изабран је Бобан Стингић, дипломирани правник из Неготина.

 

На предлог новог председника изабрано је и девет чланова Општинског већа општине Неготин. Из претходног сазива, своја места у Општинском већу задржали су др Зоран Пуслојић, Војислав Јануцић, Миле Игњатовић, Дејан Стефановић и Татјана Панић, а нови чланови већа су Далибор Машић, Далибор Ранђеловић, Драгиша Радуловић и Драган Бердић.    

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.