Петак, 24. Фебруар 2017.

Други рок фестивал у Неготину

Канцеларија за младе у сарадњи са клубом “КГБ”, организоваће у суботу, 25. фебруара од 22 сата, други рок фестивал у Неготину. Наступиће женски рок бенд из Новог Сада „Три Капљице“ , „Епилог“ из Крагујевца и „Red Danger“ из Неготина.


Идеја за организацију рок фестивала у Неготину потекла је на основу анкете коју је Канцеларија за младе Општине Неготин спровела и у којој су млади истакли да желе више концерата различитих музичких праваца.

С обзиром да је први фестивал, који је организован прошле године, испунио сва очекивања у организацији Канцеларије за младе Општине Неготин и ове године ушла је организацију ове манифестацију. 

Учесници другог Рок Феста биће групе Епилог реални трибуте Освајачи бенд који предводи Драган Урошевић Урош, гитариста и бивши члан Освајача и аутор бројних хитова, женски рок бенд из Новог Сада „Три Капљице“ и неготински Рок бенд „Ред Дангер“.

Циљ ове музичке манифестације није само забава, већ и подстицање младих да се баве културом и рок музиком. 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.