Уторак, 29. Децембар 2015.

Донација Пољопривредној школи Буково

У сусрет Новогодишњим и Божићним празницима, Драгица Николић, председница Управног одбора Фондације „Драгица Николић“, уручила је данас вредну донацију ученицима Пољопривредне школе са домом ученика “Буково.


Ова неготинска средња школа од данас ће бити богатија за вредну донацију, а реч је о осам лаптоп рачунара које је обезбедила Фондација „Драгица Николић“.

 “Ми у фондацији смо чули за успехе и вредне резултате ученика ове школе и решили смо да их у сусрет празницима на овај начин наградимо и пружимо им подстицај да и даље вредно раде и постижу још боље резултате” – истакла је између осталог Драгица Николић.

У име ученика Пољопривредне школе на донацији су се захвалили директор Радомир Златановић и поједини ученици. Директор школе је истакао да ће ова вредна донација пуно значити пре свега ученицима, али и самој школи јер ће помоћи да се настава осавремени и подигне на још виши ниво.   

Драгицу Николић у Пољопривредној школи разговарала је и са Јованом Миловановићем, председником општине Неготин и Надицом Васић, заменицом председника.