Четвртак, 03. Јануар 2013.

Дочек Нове године на тргу

3998_1.jpg

Више од две хиљаде Крајинаца, на градском тргу у Неготину, уз Биг Бенд Дејана Петровића, вишеструког победника Сабора у Гучи, у сјајном расположењу, уз песму и игру, дочекало је Нову 2013. годину.

3998_3.jpg

Првом честитком грађанима Неготинске Крајине, са жељом да буду здрави, породично и пословно успешни, обратио се Милан Уруковић, председник Општине Неготин.

3998_2.jpg

- Имам задовољство да вам, испред руководства општине Неготин, први честитам Нову 2013. годину и пожелим да вам буде испуњена пословним успехом и благостањем. Драго ми је што сте се вечерас окупили овде на нашем тргу да, заједно са нама, у овако добром расположењу, за које је заслужан наш вечерашњи гост Дејан Петровић, прославимо крај 2012. и почетак Нове 2013. Две хиљаде дванаеста година је била тешка, али сам уверен да смо направили бар један корак ка квалитетнијим условима живота којима заједнички тежимо. Са жељом да нам наредна година буде још успешнија, поштовани суграђани, честитам вам 2013. годину и желим да је дочекате у добром расположењу, још бољем здрављу, да вам то буде година испуњена пословним успехом и благостањем, личном и породичном срећом – поручио је мр Милан Уруковић.

3998_4.jpg

Програм је на градском тргу у Неготину почео у 20 сати  наступом дувачког оркестра Жикице Првуловића и акустичног бенда Контракорд. Праву новогодишњу атмосферу у сусрет одбројавању донео је Биг Бенд Дејана Петровића, са којим су Неготинци уз величанствен ватромет и закорачили у 2013. годину.

3998_5.jpg

За посетиоце градског трга у најлуђој ноћи Општина Неготин је обезбедила бесплатно послужење, врућ роштиљ и мекике, кувано вино и ракију.

3998_6.jpg