Петак, 04. Аугуст 2017.

Дани Јабуковца 2017.

Други дан манифестације Дани Јабуковца 2017 обележио је концерт Екстра Нене. Више од 1200 гледалаца уживало је песмама Снежане Берић српске поп певачице, познате под уметничким именом Екстра Нена. Својим сјајним интерпретацијама и професионализмом, разгалила је срца многих Јабуковчана свих генерација, али и многих гостију из Неготина и суседних села. Концерту су присуствовали Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Бобан Стингић, заменик председника Општине Неготин, Мерлина Селенић, помоћник председника општине Неготин,чланови Општинског већа и директори многих институција.

  

Опште је мишљење да је концерт испунио сва очекивања и створио пријатну атмосферу, тако да је у наставку настало право општенародно весеље публике, али и бројних гостију вашара који је одржан поводом празника светог Илије.

  

И овог као и првог дана многи произвођачи меда, сокова, чајева и других производа искористили су прилику да изложе део своје понуде. Вредне Јабуковчанке су за госте приредили посебно изненађење, јер су спремиле богату понуду колача и слаткиша, којима су се деца посебно обрадовала.

  

Манифестацију „Дане Јабуковца“ организовали су Месна заједница Јабуковац, „Друштво пријатеља Јабуковца“, АКУД “Флоричика” и Мото клуб Јабуковац.