Среда, 01. Март 2017.

Дан Предшколске установе „Пчелица“

Свечаном академијом уз присуство бројних гостију и запослених, обележен је дан Предшколске установе “Пчелица”.

 

Свечаности су присуствовали председник општине Неготин, Владимир Величковић, заменик председника Бобан Стингић, председник СО Неготин, др мед. Љубисав Божиловић и члан Општинског већа општине Неготин, Драган Бердић.   

 

Поздрављајући бројне госте, представнике локалне самоуправе, установа и организација из нашег града, Радмила Маџаревић, директорка  Предшколске установе “Пчелица”, укратко је упознала присутне са најважнијим активностима и актуелном ситуацијом у овој установи. Предшколска установа „Пчелица“ тренутно ради у две наменске зграде са преко 500 детета, узраста од 1 до седам година, распоређених у 24 групе.

О потребама деце, која су смештена у установи брине око 80 запослених различитих струка. Предшколска установа обезбеђује организовано васпитање и образовање, исхрану и очување здравља, дневни одмор и рекреацију у складу са развојним потребама деце.   

 

Гости су могли да уживају и у представи коју су припремиле васпитачице и деца предшколског узраста.

 

Свечана академија била је и прилика да директорка вртића уручи јубиларне награде запосленима за дугогодишњи рад у Предшколској установи.

 

Уручене су и захвалнице фирмама и установама које су помогле рад вртића „Пчелица“ у претходном периоду, као и онима који су помогли организацију свечане академије.      

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.