Среда, 04. Октобар 2017.

Дан отворених врата

Владимир Величковић, председник општине Неготин, приредио је данас пријем за ученике неготинских основних и средњих школа и децу из Предшколске установе “Пчелица”школа у оквиру Дечије недеље и Дана отворених врата.

  

И ове године један дан Дечије недеље посвећен је посети најмлађих Неготинаца локалној самоуправи и упознавање са првим људима наше општине, као и начином функционисања Општинске управе.

   

Тим поводом, у малој сали зграде Општине Неготин, ученике основних и средњих школа и децу из Предшколске установе “Пчелица”, примили су председник општине Неготин, Владимир Величковић и Драган Бердић, у Општинском већу задужен за образовање.

„Захваљујем се Вама и Вашим наставницима и професорима што сте се организовали и дошли да нас обиђете у оквиру ове недеље, која је посвећена управо Вама, драга децо. Бићете данас у прилици да видите део онога шта раде одрасли, да видите како функционише  вођење једне општине, које обавезе имају људи  који раде овде, јер можда ће и неко од вас бити у прилици, да као што сада Ваши родитељи и наставници брину о вама, брине о другима. Пре него што поставите питања која сте пруипремили, желим да вам кажем, да селокална самоуправа труди да обезбеди  услове за квалитетније одрастање најмлађих суграђана и да ће то чинити и у будућности.“  - истакао је председник општине Неготин обраћајући се ученицима.

    

И ове године ученици делегирани испред својих школа разговарали су са председником о проблемима и потребама у погледу обезбеђивања бољих услова за образовање и одрастање и поставили више питања.

 

Ученици су били обишли и кабинет председника општине, велику салу Скупштине општине Неготин и упознали се са радом Општинске управе. 

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.