Петак, 09. Октобар 2015.

Дан отворених врата

Данас је у малој сали Скупштине општине Неготин, у оквиру Дечије недеље и Дана отворених врата, приређен пријем за ученике неготинских основних и средњих школа и децу из предшколске установе „Пчелица“, као и за њихове наставнике, професоре и васпитаче.

   

Најмлађе Неготинце поздравили су председник Општине Неготин, Јован Миловановић и Даниела Пејчић, у општинском већу задужена за образовање и сарадњу са дијаспором.

   

Обраћајући се најмлађима, председник је рекао да општина чини напоре да омогући услове за квалитетније одрастање најмлађих суграђана и да ће то чинити и у будућности.  

  

Ученици су својим домаћинима уручили и пригодне поклоне  изразили жеље у погледу обезбеђивања бољих услова за образовање и одрастање и поставили више питања. Они су између осталог пожелели да у нашем граду има више спортских и културних дешавања за младе, да се изграде нови и уреде постојећи спортски терени и да им се побољшају услови за обављање наставе у школама.  

  

Ученици су били у прилици да се упознају и са радом Општинске управе, а обишли су и кабинет председника, велику салу Скупштине општине Неготин и Услужни центар.