Среда, 31. Мај 2017.

Дан изазова у Неготину

У организацији Спортског савеза општине Неготин и под покровитељством општине Неготин данас је одржан Дан изазова 2017.

 

Дан изазова (Challenge Day) је најзначајнија, традиционална, међународно призната и афирмисана манифестација чију реализацију кординира ТАФИСА– Светска Асоцијација Спорта за све.

 

Ова планетарна акција има за циљ анимацију што већег броја грађана ради укључења у рекреативне активности са спортским и културним садржајима кроз игру, дружење и забаву.

 

Суштина програма Дана изазова је међусобно надметање два, жребом изабрана града из исте категорије, који ће, коришћењем најразноврснијих спортско- рекреативних садржаја, бити успешнији у иницирању и покретању већег броја грађана на вежбање и активност. Општина Неготин се овог пута надметала са општином Инђија. 

 

У данашњем изазову учествовало је више од стотину ученика свих основних  градских школa и млади фудбалери из ОФК "Бобан" из Неготина.

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.