Понедељак, 28. Децембар 2015.

Coca-cola караван 30. децембра у Неготину

Новогодишњи Coca-Cola караван који је 15. децембра кренуо у своју добротворну мисију прикупљања књига за децу без родитељског старања, на свом путу кроз 10 градова Србије, зауставиће се у среду, 30. децембра у поподевним сатима у Неготину.


У среду, у 17 часова на простору код хотела Београд биће приређен музички програм као и дружење и фотографисање са Деда Мразом. Циљ овогодишњег каравана је да ширећи радост у свим градовима у којима се буде заустављао прикупи што више књига за децу без родитељског старања.

Татјана Панић, члан Општинског већа општине Неготин, позвала је данас Неготинце, а пре свега наше најмлађе суграђане да се придруже добротворној акцији, поклоне по књигу и тиме донесу осмехе на лица малишана у домовима, учине им новогодишње празнике посебним и постану део чаролије коју доноси Coca-Cola новогодишњи караван.

У оквиру посете Coca-Cola каравана Неготину, наступиће и учесници серијама „X-faktor“.  

Такође, у склопу ове акције компанија Coca-Cola ће у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, преуредити по једну просторију у домовима широм Србије којима ће по завршетку каравана 1. јануара 2016. године бити дониране прикупљене књиге.