Уторак, 12. Мај 2020.

ЧЕСТИТКА ВЛАДИМИРА ВЕЛИЧКОВИЋА, ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ НЕГОТИН

Поштовани суграђани,
Честитам вам 12. мај - Дан општине Неготин који ове године обележавамо скромно, без свечане атмосфере и уобичајених програма. Пандемија вируса Ковид-19 зауставила је свет и подсетила нас да ништа није драгоценије од здравља и живота који нема цену. Овогодишње традиционалне мајске свечаности поводом Дана ослобођења града од вишевековне турске владавине и припајање неготинске нахије Кнежевини Србији далеке 1833. године, су изостале али ово је прилика да се захвалим свима вама на показаној одговорности, солидарности и заједништву у тешким данима борбе против вируса корона.
Захвалност упућујем колективима и појединцима који су у прошлој години остварили добре резултате и тиме створили шансу за постизање нових победа и успеха а уједно нас учинили поносним. Наш пут ка бољем, уређенијем и просперитетнијем окружењу је изазов који ћемо савладати само ако будемо одговорни према себи, породици, послу и друштву у целини.
Желимо да наша општина буде боље место за живот и на томе ћемо вредно, одговорно и савесно радити.
Нека је здравља, заједништва и истрајности и све ће бити онако, како ми који волимо свој град, село, општину и желимо да буде.
 


Срећан вам празник!

 Владимир Величковић
председник Општине Неготин