Понедељак, 27. Фебруар 2017.

Бржи интернет у Милошеву

У оквиру завршетка пројекта „Оптика до корисника“  у Милошеву је одржан збор мештана коме су присуствовали председник општине Неготин, Владимир Величковић, заменик председника Бобан Стингић, координатор Телекома Србије за нишку регију, Вили Хаџић, пословни секретар Телекома, Зоран Костић и пројектант Ненад Дојчиновић.

 

Завршетком овог пројекта Милошевци су добили далеко бржи интернет и могућност коришћења других услуга Телекома и биће прва месна зеједница у Србији у којој је постављен оптички кабл до корисника.  

 

Координатор Телекома, Вили Хаџић, захвалио је мештанима Милошева на сарадњи и поверењу које су указали Телекому, док је председник општине Неготин у свом обраћању присутнима истакао да очекује да Општина Неготин и Телеком наставе сарадњу и у наредном периоду и реализују потребне радове и у другим месним заједницама.

 

На овом скупу разговарало се и о проблемима мештана овог крајинског села. Међу значајнијим радовима истакли су потребу за асфалтирањем још 500 метара улица, завршетак споменика палим борцима и израду пројекта за улично осветљење од Неготина до Милошева. Разговарало се и о потребним радовима на сеоској цркви и изградњи моста преко реке.     

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.