Понедељак, 17. Октобар 2016.

Асфалтирање улице у Мокрању

У месној заједници Мокрање асфалтирана је прва деоница Хајдук Вељкове улице у дужини од 79 метара, док ће преосталих 261 метар бити асфалтиран мањом машином која је неопходна због ширине ове улице. Радове су обишли Јован Миловановић, председник општине Неготин, Александра Величковић, помоћница председника општине и Драган Мијуцић, директор ЈП за грађевинско земљиште. 

 

Драгољуб Чокић, потпредседник Савета месне заједнице истиче да је ово само почетак радова на асфалтирању а да ће до краја године, осим радова у овој улици бити асфалтирано још 440 метара по принципу динар на динар. 

 

“Почело је асфалтирање Хајдук Вељкове улице које финансира Општина Неготин. Сада је асфалтирано око 80 метара и остало је да се асфалтира још 260 метара. Завршено је и крпљене ударних рупа у улицама Николе Тесле и Вере радосављевић, а до краја године планирамо асфалтирање још једне улице у дужини од 440 метара, по принципу динар на дина. Мештани су сакупили 1 250 000 динара, а преостали део обезбедиће се из буџета општине”

 

Чокић истиче и да је у последње две године доста урађено у овом селу, а планови савета месне заједнице за ову годину су завршени. У току је и чишћење корита Сиколске реке која пролази кроз село и која је мештанима у поплавном таласу 2014. године причинила велику штету. 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.