Среда, 07. Септембар 2016.

Асфалтирање улица и крпљење ударних рупа у Буковчу, Ковилову и Рајцу

У месним заједницама Буковче, Ковилово и Рајац завршени су радови на асфалтирању појединих деоница и крпљењу ударних рупа на коловозу. Радове су обишли Александра Величковић, помоћница председника општине Неготин и Драган Мијуцић, директор ЈП за грађевинско земљиште.

  

У месној заједници Буковче асфалтом је превучена деоница пута у дужини од 100 метара, која је била у веома лошем стању, а део овог пута је током година оштетила и вода. Реч је о деоници коју мештани у великој мери користе за одлазак до својих њива. Вредност радова у Буковчу износила је 690 000 динара.

  

У месној заједници Ковилово асфалтом су пресвучене деонице у дужини од 157 метара. Асфалтирано је 127 метара најугроженијег дела пута кроз село, а вредност ових радова је 680 000 динара, док је 30 метара пресвучено асфалтом по принципу динар на динар. Вредност ових радова је 162 000 динара. Половину радова финансирали су мештани, док је су за другу половину издвојена средства из буџета општине Неготин.

  

У месној заједници Рајац, завршено је крпљење ударних рупа у четири најпрометније улице у селу. Радови су поверени Предузећу за путеве „Страбаг“ Зајечар.  

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.