Субота, 28. Септембар 2013.

Асфалтирање спортских терена у ОШ “Вера Радосављевић“


Три спортска терена, за кошарку, рукомет и мали фудбал, површине око 1100 квадратних метара у дворишту ОШ“Вера Радосављевић“ пресвучена су асфалтом.


Ученици наше школе и њихови професори добили су квалитетније услове за извођење наставе физичке културе. Уређење наших спортских терена обрадоваће и спортске клубове и рекреативце који у слободним терминима тренурају у дворишту школе“ – истакао је Светислав Трнкић, директор ОШ“Вера Радосављевић“.

Нови слој асфалта, након више од 20 година,  постављен је и преко платоа испред улаза у ову градску школу. Инвестициони радови у дворишту школе, на површини од 2.000 квадратних метара, изведени су уз помоћ и разумевање локалне самоуправе.


„Општина Неготин брине о потребама свих школа и до краја године биће испуњене све обавезе које су предвиђене буџетом општине. Ове године за инвестиционе радове у школама издвојено је 15 милиона динара“ – поручио је Дамир Ракић, председник СО Неготин.


Радове у дворишту школе „Вера Радосављевић“ обишли су општински руководиоци и директори јавних предузећа.


Иначе, основну школу „Вера Радосављевић“ са подручним одељењима, која 2014. године слави јубилеј, 50 година постојања и рада, похађа 500 ученика.