Уторак, 21. Април 2015.

Александар Билановић из Радујевца донирао поврће Вртићу „Пчелица“

Александар Билановић, пољопривредни произвођач из Радујевца, донирао је данас Вртићу „Пчелица“ и Дому за децу и омладину „Станко Пауновић“ поврће из свог газдинства. Газдинство Билановић, већ неколико година сарађује са неготинском предšколском установом.

„Одлучио сам се да дам ову донацију пре свега јер волим децу, а с обзиром да је био добар род решио сам да своје производе донирам најмлађима. Овде има кромпир, лук, першун и надам се да ће користити, а добра дела се увек добрим враћају“ – истакао је Александара Билановић, приликом испоруке донације.   

Божица Николић, директорка Установа за децу  предшколског узраста  "Пчелица" Неготин, захвалила је Билановићу на донацији.

 

„Ово није први пут да господин Билановић донира своје производе нашој установи и то је један изузетан гест. Ја се овом приликом захваљујем породици Билановић и надам се да ћемо и даље сарађивати“.

 

Александар Билановић позвао је и остале пољопривредне произвођаче са територије општине Неготин да следе његов пример и донирају део својих производа најмлађима.