Четвртак, 13. Новембар 2014.

100 терена за једну игру!

Компанија „Mozzart“ покренула је акцију „Сто терена за једну игру“ са жељом да помогне у обнови кошаркашких терена широм Србије, како би се спортски дух поново вратио у земљу шампиона. Терен за обнову, на Конкурсу може да предложи свако физичко лице које има пребивалиште у Републици Србији и сви који прихватају услове сарадње на конкурсу „100 терена за једну игру”

Душан Мандић, тренер Кошаркашког клуба “Хајдук Вељко” из Неготина предложио је кошаркашки терен у Борској. Реч је о терену на коме се играо врхунски баскет, одакле су поникли бројни кошаркаши, а који је сада у очајном стању. Поред лоше и дотрајале подлоге и линија, табла и обруч нису прикладни, а цеви око терена јако сметају.

На терену постоји могућност намештања два коша чиме би се створио добар кошаркашки терен који би могао да послужи како деци најбројнијег насеља у граду за игру тако и кошаркашком клубу за тренинге у летњим месецима. Терен се налази у средини насеља, окружен је зградама око којег је парк и игралиште.

Конкурса ће бити завршен 1. марта 2015. године, до када ће бити одабрано укупно 50 (педесет) терена за обнову који су предложени преко wебсајта www.deotvogzivota.com.

Критеријум за избор 50 (педесет) терена биће број гласова који сваки појединачни терен буде добио. Гласање за избор терена почело је 15. октобра 2014. године.

Првих 10 (десет) терена од свих предложених, који закључно с 1. новембром 2014. године буду имали највише гласова, биће обновљени.

Других 10 (десет) терена од свих предложених, изузев већ обновљених и одабраних за обнову, који закључно с 1. децембром 2014. године буду имали највише гласова, биће обновљени.

Наредни избор по 10 (десет) терена који ће бити обновљени, биће извршен сходно броју гласова на дан 1. јануар 2015. године, затим сходно броју гласова на дан 1. фебруар 2015. године, и последњих 10 (десет) терена који ће бити обновљени биће одабрани сагласно броју гласова на дан 28. фебруара 2015. године.

 

 Овде можете гласати за предлог Душана Мандића за обнову терена у Борској