Понедељак, 04. Октобар 2010.

– Завршени јавни радови

2918_1.jpg

У склопу пројекта јавних радова, који је завршен 30. септембра, радници које је ангажовала Служба за заштиту животне средине Општине Неготин, били су ангажовани на уређењу више локација у општини Неготин.

2918_5.jpg

Прилазни путеви  ка Неготин сређивани су два пута. Плажа на Кусјаку је после детаљног сређивања  почетком јула, одржавана сваког понедељка у наредна три месеца.

2918_2.jpg

Два пута су радници били ангажовани и на сређивању простора  на локацији Вратњанских капија. Први пут у јулу, пред одржавање ликовне колоније, а други пут у августу неосредно пре почетка Еко кампа.

2918_3.jpg

Радници су више дана били ангажовани и на уређење градског Вашаришта, а сваког петка око чишћен је и простор око државних институција и јавних установа у граду.

2918_7.jpg


Служба за заштиту животне средине Општине Неготин изашла је у сусрет и мештанима Мокрања који су се обратили за помоћ око сређивања села у сусрет  Мокрањчевим данима.

Током пројекта прикупљено је 1090 килограма ПВЦ амбалаже, 142 килограма алуминијумске амбалаже и 6960 килограма осталог отпада.

У оквиру пројекта јавних радова ове године ангажовано је 15 радника свих социјалних категорија.