Недеља, 30. Децембар 2012.

– Завршен Новогодишњи турнир у малом фудбалу

3511_1.jpg

У неготинској Хали спортова синоћ је финалним и утакмицама за треће место завршен Новогодишњи турнир у малом фудбалу “Неготин 2011.”.

3511_4.jpg

Највише узбуђења и ове године било је у финалној утакмици сениора где су се састале екипе Ауто сервис „Крагуљац” из Неготина и Апотека „Унипром М” из Зајечара. После велике борбе, пред репун им трибина Хале спортова екипа Апотеке Унипром М славила је победу од 5:4 после бољег извођења пенала. Утакмица је у регуларном току завршена нерешено 1:1, а стрелци су били Владан Николић за екипу из Неготина и Ивица Јовановић за победничку екипу. И утакмица за треће место између екипа „Нови Стил 2” и ВИС Компјутерс донела је доста узбуђења, а победника је одлучио само један гол који су постигли играчи ВИС Компјутерса. Поред пехара и захвалница за андроид игры учешће на турниру, победницима је припала и новчана награда од 65.000 динара, другопласирана екипа је освојила 30.000,а трећепласирана 10.000 динара.

3511_2.jpg

У конкуренцији кадета у финалној утакмици Триглав је славио против екипе Агромеханика резултатом 4:0, док је у утакмици за треће место X систем победио Апотеку Обекс са 3:1. Најбољим кадетским екипама су уз захвалнице и пехаре припале и новчане награде од 20.000, 10.000 и 6.000 динара.

3511_3.jpg

У финалу у пионирској конкуренцији Бомбардери 07 су били бољи од Клеворе и славили победу са 2:0, а у утакмици за треће место Трансформанси су победили екипу РВБ Комјутер системс са  6:1.

У категорији млађих пионира екипа Стовариште Милицан је после извођења пенала савладала Нитоген Јунајтед са 3:2. У утакмица за треће место није одиграна јер се екипа Спајић Компани није појавила на терену па су  момци из екипе Неготинац службеним резултатом 3.0, освојили треће место.

Најбољим екипама у категорији пионира и млађих пионира припале су новчане награде у износима од 15.000, 10.000 и 5.000 динара.

3511_5.jpg

Награде су најбољим екипама уручили председник Општинског фудбалског савеза Неготин Драган Ђокић и председник Организационог одбора турнира Богдан Гугић. 

Уручене су и захвалнице генералном спонзору турнира Општини Неготин и спонзорима Агробанци и ЈКП „Бадњево”. Посебне захвалнице уручене су спонзору екипе РВБ Компјутер системс, за развој женског фудбала, с обзиром да су за ову екипу наступиле четири девојчице, којима су такође уручене захвалнице за учешће на турниру.   

Резултате финалних утакмица и пласман екипа погледајте овде >>