Петак, 31. Децембар 2010.

– Завршен Новогодишњи турнир у малом фудбалу

3024_1.jpg

Финалним утакмицама и сусретима за треће место синоћ је у неготинској Хали спортова завршен Новогодишњи турнир у малом фудбалу “Неготин 2010.”.


Највише узбуђења и ове године било је у финалној утакмици сениора где су се састале екипе Апотека Унипром М и Матаљ. После велике борбе,екипа Апотеке Унипром М славила је победу од 2:1 и тако освојила прво место. Утакмица за треће место у сениорској конкуренцији није одиграна, јер се екипа Цветко градња није појавила на терену, па је тако службеним резултатом 3:0 екипа Кафе Пиколо Бране 202 заузела треће место на турниру.

У финалној утакмици у конкуренцији кадета ВИС Компјутерс је славио против екипе Набукодоносто резултатом 5:0, доk је у утакмици за треће место Арена победила Гаме Овер са 6:2.

У финалу у пионирској конкуренцији ЈУКРОН је био бољи од Гвоздених момака и славио победу са 4:1, а у утакмици за треће место Интерхем је победио екипу Лопта друштво пријатеља са  5:0

3024_2.jpg

У категорији млађих пионири Риба центар је после велике борбе савладала Снежне клинце са 1:0. У утакмици за треће место екипа Неготинац је истим резултатом  савладао је Леопарде.


Најбоље екипе у четири категорије поделиле су наградни фонд од 191 000 динара динара, а поред новчаних награда за прва три места у свим категоријама обезбеђени су и пехари и дипломе. Награде је уручио др Нинослав Димитријевић, заменик председника Скупштине општине Неготин.

3024_3.jpg

Генерални спонзор турнира и ове године била је Општина Неготин, а организатор Општински фудбалски савез.

Резултате финалних утакмица и пласман екипа погледајте овде >>