Понедељак, 01. Аугуст 2011.

– Турнир у одбојци на песку

3307_1.jpg

У организацији Туристичке организације, Одбојкашког клуба „Хајдук Вељко“ и Канцеларије за младе општине Неготин у склопу пројекта „Живим здраво, живим активно“ јуче је на терену на Кусјачкој плажи одржан турнир у одбојци на песку у мушкој и женској конкуренцији. На турниру су учествовале 15 екипе од чега 12 у мушкој и три у женској конкуренцији.

3307_2.jpg

После велике борбе прво место код мушкараца освојила је екипа „ Три мускетара Ауто спорт“ из Неготина у саставу Милан Васић, Милош Богдановић и Дејан Станковић. Они су у финалу резултатом 2:0 у сетовима победили екипу „Ренџери“ за коју су наступили Иван Колев и Александар Марковић. Треће место припало је екипи „Краљеви песка“ у саставу Милош Стојановић и Немања Цонић.

3307_3.jpg

У женској конкуренцији одигране су три утакмице, а прво место освојиле су Сања и Тања Фурнигић. Друго место припало је екипи „Анђела и Ана“ за коју су наступиле Анђела Прнић и Ана Бегановић, док су треће место заузеле Маријана Станојевић, Сања Стојкић и Тања Стефановић из екипе „ СПС“.

Организатори су за три првопласиране екипе обезбедили пехаре, медаље и новчане награде у износу од пет, три и две хиљаде.