Петак, 06. Новембар 2009.

– Састанак са директором ЈВП „Србијаводе“

2256_1.jpg

Председник Привременог органа општине Неготин Љубиша Ђорђевић састао се данас са др Николом Марјановићем,  директором Јавног водопривредног предузећа „Србијаводе“ и директором Водопривредног центра „Сава-Дунав“ Дарком Јањићем.

На састанку се разговарало о обавезама Општине Неготин, пре свега ЈКП „Бадњево“ према овом предузећу, али и обавезама ЈВП „Србијаводе“ према Општини Неготин. Директор ЈВП „Србијаводе“ изразио је спремност да ово предузеће отпише таксу у износу од 16.000.000 динара према ЈКП "Бадњево" за ову годину, као и да у складу са својим могућностима помогне да се стави у функцију постројење за пречишћавање воде и систем за наводњавање Неготинске низије . Са друге стране од локалне самоуправе очекују смањење таксе према овом предузећу за ову годину, односно повратак на прошлогодишњи ниво.

2256_2.jpg

Састанку су присуствовали и Радован Арежина, председник СО Кладовo и члан УО ЈВП „Србијаводе“, представници ЈКП „Бадњево“ Неготин и Димитрије Петровић, шеф одељења за буџет и финансије општине Неготин.