Петак, 03. Децембар 2010.

– Пријем поводом Међународног дана особа са инвалидитетом

2994_1.jpg

Поводом обележавања 3. децембра Међународног дана особа са инвалидитетом, председник општине Неготин, др Влајко Ђорђевић, приредио је данас пријем за представнике инвалидских организација са територије општине Неготин. Пријему су присуствовали представници Спортског друштва инвалида, Удружења РМВИ и Цивилних инвалида рата.

Представници  ових организација, појединачно су упознали председника са својим радом, тренутним активностима и потребама које имају. Такође упознали су га и са планом и програмом обележавања 3. децембра.

2994_2.jpg

Данас од 19 сати на  стрелишту на Градском стадиону биће организовано такмичење у стоном тенису. У истом простору сутра од 10 сати одржаће се такмичење у у гађању ваздушном пушком и пикаду, док ће у недељу у просторијама Шах клуба „Хемичар" бити организовано појединачно такмичење инвалида ушаху са почетком у 11 сати.

Председник општине Неготин др Влајко Ђорђевић на данашњем пријему истакао је да ће локална самоуправа у складу са својим могућностима помоћи рад и активности ових организација.