Четвртак, 04. Новембар 2010.

– Помоћник министра просвете обишао ОШ “Бранко Радичевић”

2973_1.jpg

Помоћник министра просвете мр Зоран Костић у оквиру своје посете Неготину обишао је јуче и Основну школу “Бранко Радичевић”, где је разговарао са в.д. директорком Владицом Булатовић.

2973_2.jpg

Састанку су присуствовали и начелник Школске управе Зајечар Драгослав Марић, председник Скупштине општине Неготин мр Милан Уруковић, заменик председника општине Неготин Бранко Марковић и  директор Основне  школе "Вера Радосављевић" Светислав Трнкић.

2973_3.jpg

Помоћника министра посебно је интересовало како теку радови на изградњи фискултурне сале који су у овој школи почели пре неколико недеља. Ради се о пројекту вредности око 30 милиона динара, који са 80 одсто финансира Министарство просвете из средстава НИП-а, а са 20 одсто локална самоуправа. 

2973_4.jpg

Рок за завршетак овог објекта је 90 дана, али ће умногоме зависити и од временских прилика. Током следеће године у плану је и изградња топле везе односно пролаза који ће школу повезивати са салом. Сала ће бити на два нивоа, са трибинама, свлачионицама и наставничким канцеларијама и пратећом инфраструктуром.