Понедељак, 17. Октобар 2011.

– Почели радови на изградњи канализационе мреже у Милошеву

3419_1.jpg

Председник општине Неготин др Влајко Ђорђевић и председник Скупштине општине мр Милан Уруковић у пратњи чланова савета месне заједнице Милошево, обишли су данас радове на изградњи канализационе мреже према овој месној заједници.

3419_3.jpg

Изградња примарног вода у дужини од 1550 метара почела је прошле недеље, док је дужина целе мреже износити око три километара. Вредност целог пројекта је више од педесет милиона динара, од чега ће Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде финансирати 80 одсто, а сами мештани као субинвеститори преко инвеститора ЈКП „Бадњево“, преосталих 20 одсто. Значајну помоћ пружиће и мештани Милошева који живе и раде у иностранству, као резултат разговора које су водили председник општине Неготин др Влајко Ђорђевић и председник Скупштине општине мр Милан Уруковић, приликом боравка у Бечу прошле и ове године.

3419_2.jpg

Рок за завршетак радова на изградњи примарног вода од Неготина до Милошева, у вредности од двадесет девет милиона динара, је 1. децембар. По завршетку свих радова, на канализациону мрежу биће прикључено 140 домаћинстава.