Уторак, 20. Септембар 2011.

– Почела изградња стамбене зграде у насељу „Градиште“

3379_1.jpg

Данас је у насељу „Градиште“ почела изградња стамбено пословне зграде са 55 станова. Инвеститори су „Цветков градња доо“ и "Спин комерц доо" а извођач радова "Цветков градња доо". Почетку радова присуствовали су председник општине Неготин др Влајко Ђорђевић, председник Скупштине општине Неготин мр Милан Уруковић, заменик председника општине Неготин Бранко Марковић и бројни други гости.

3379_2.jpg

Председник општине Неготин приликом обиласка радова, истакао је да изградња оваквих објеката много значи општини Неготин, пре свега јер ће на њеној изградњи бити ангажовани људи из наше општине, а Неготин ће добити и нових 55 станова.

3379_3.jpg

Зграда је савремено пројектована да задовољи све потребе удобног и здравог становања, са хидрауличним лифтом новије генерације и централним грејањем. Станови су модерно и квалитетно опремљени, грађени од природних материјала. Пројектом је предвиђено да сваки стан има клима уређај, подно грејање, кабловску телевизију, интерфон, видео надзор, прикључак за интернет, припадајућу подрумску оставу и обезбеђено паркинг место. Вредност објекта је око два милиона евра, а рок за завршетак мај 2013. године.