Понедељак, 21. Фебруар 2011.

– Одржано општинско такмичење из физике

3081_1.jpg

У суботу, 19. фебруара у ОШ "Јован Јовановић Змај" у Јабуковцу одржано је општинско такмичење из физике за ученике основних школа. На такмичењу су учествовали ученици градских основних школа: "Вук Караџић", "Вера Радосављевић" и "Бранко Радичевић", као и ученици школе домаћина "Јован Јовановић Змај".
 
У категорији шестог разреда такмичило се 14 ученика. Прва три места освојили су ученици Основне школе “Вук Караџић” Михајло Ноцић, Јована Михајловић и Катарина Иветић. Док су у конкуренцији 18 ученика седмог разреда најбољи били Кристина Јовановић, ОШ “Бранко Радичевић”, Мина Вељковић И Јелена Алексић из ОШ “Вук Караџић”. У категорији ВИИИ разреда није било такмичара
 
Окружно такмичење из физике за ученике основних школа биће одржано 12. марта у ОШ "Свети Сава" у Бору. Који су ученици стекли право учешћа на окружном такмичењу, одредиће окружна комисија на основу анализе и упоређивања постигнутих резултата ученика на општинском такмичењу у све четири општине Борског округа.
 
Финансијска средства за превоз учесника, као и саму организацију и реализацију такмичења обезбеђују се из буџета општине Неготин.

Резултати такмичења VI разред >>
Резултати такмичења VII разред >>