Среда, 23. Март 2011.

– Обележен дан ОШ „Вера Радосављевић“

3127_1.jpg

Пригодним програмом, доделом захвалница за постигнуте резултате на бројним школским такмичењима и доделом јубиларних награда данас је обележена 47. годишњица постојања и рада Основне школе „Вера Радосављевић“.

3127_2.jpg

Свечана академија, којој су присуствовали председник Скупштине општине Неготин мр Милан Уруковић, начелник Школске управе Зајечар Драгослав Марић, директори основних и средњих школа, некадашњи и садашњи радници ове школе,   отворена је школском химном. У програму који су припремили ученици и наставници ове школе учествовали су школски хор, рецитатори и чланови драмске секције. Они су приказали само део приредбе коју су синоћ поводом дана школе извели у сали Дома културе.

3127_3.jpg

Свечана академија била је и прилика да директор школе Светислав Трнкић, уручи награде ученицима и њиховим наставницима награде за постигнуте резултате на бројним такмичењима из биологије, историје, математике, техничког образовања, српског и немачког језика, ликовног, моделарства, физичког васпитања...

3127_4.jpg

Уручене су и јубиларне награде радницима школе за 30 и 20 година рада. Јубиларне награде за 30 година рада уручене су Рајчић Љиљани, наставници српског језика, секретару школе Виолети Гицовић и Мирослави Јовић, помоћној радници, док је јубиларна награда за 20 година рада уручена професору биологије Дејану Којчиновићу.

3127_5.jpg