Понедељак, 28. Март 2011.

– Обележен дан ОШ „Бранко Радичевић“

3135_1.jpg

Пригодним програмом и доделом захвалница за постигнуте резултате на бројним школским такмичењима, данас је обележена 29. годишњица постојања и рада Основне школе „Бранко Радичевић“.

3135_2.jpg

Свечана академија, којој су присуствовали председник Скупштине општине Неготин мр Милан Уруковић, директори основних и средњих школа, некадашњи и садашњи радници ове школе отворена је химном школе у извођењу школског хора под вођством Еме Милошевић.

3135_4.jpg

Директорка школе Владица Булатовић, поздрављајући присутне осврнула се на резултате ученика ове школе на бројним такмичењима широм Србије. Она је такође говорила о проширењу простора за продужени боравак ученика, али и о активном извођењу инклузивне наставе у овој школи. У свом говору осврнула се и на најзначијнији пројекат који се тренутно реализује у овој школи, а то је изградња фискултурне сале, која би требала да буде завршена током ове године. Директорка  је искористила ову прилику и захвалила локалној самоуправи на помоћи коју јој је пружила у обезбеђивању средстава за изградњу сале. 

3135_3.jpg

Свечана академија била је и прилика да директорка школе, ученицима и њиховим наставницима уручи захвалнице за постигнуте резултате на бројним такмичењима.

3135_5.jpg

Свечана академија поводом дана школе употпуњена је пригодним програмом који су припремили ученици и наставници ове школе, уз учешће школског хора, рецитатора и чланова драмске секције. Они су приказали само део приредбе коју су у петак  поводом дана школе извели у сали Дома културе.