Петак, 10. Децембар 2010.

– Конференција за новинаре Канцеларије за младе

3002_1.jpg

Поводом завршетка пројекта „Живи здраво, снага је у теби“, који финансира Министарство омладине и спорта и општина Неготин, а реализује Локална канцеларија за младе општине Неготин, данас је у великој сали Скупштине општине Неготин организована конференција за новинаре.

3002_2.jpg

На конференцији су о спроведеним активностима током реализације пројекта говорили Срђан Јовић, координатор пројекта и Марко Милосављевић, асистент координатора прокјекта.

3002_4.jpg

Општа оцена је да је пројекат испунио очекивања и да су остварени предвиђени циљеви. У самом пројекту је учествовало више од 500 младих и активних људи кроз десетак активности. Побољшан је квалитет живота младих кроз организовање њиховог слободног времена. На конференцији се чуло и да су буџетом општине Неготин за 2011. годину предвиђена средства за рад и активности Локалне канцеларије за младе.

3002_3.jpg

Конференција за новинаре била је и прилика да се Локална канцеларија за младе захвали представницима медија за изузетно добру сарадњу током трајања пројекта и уручи поклоне неготинским основним и средњим школама које су помогле у реализацији пројекта. ДВД уређаји са звучницима уручени су директорима, основних школа „Вера Радосављевић“, „12. септембар“ као и професорима и представницима ђачких парламената средње Техничке и Пољопривредне школе.