Уторак, 02. Аугуст 2011.

– Kомеморативна седница поводом смрти Љубише Стојановића Луиса

3312_1.jpg

Данас је у великој сали Скупштине општине Неготин одржана комеморативна седница поводом смрти Љубише Стојановића Луиса, почасног грађанина општине Неготин. Комеморативној седници присуствовали су чланови породице, пријатељи, одборници, чланови Општинског већа и грађани општине Неготин.

Комеморативна седница почела је минутом ћутања, а након тога од Љубише Стојановића Луиса, великог хуманисте и музичара, опростио се магистар Милан Уруковић, председник Скупштине општине Неготин.

3312_2.jpg

„Све нас, у Неготину, погодила је вест да је у тешкој саобраћајној несрећи на путу Суботица – Нови Сад, погинуо наш велики пријатељ и почасни грађанин, Љубиша Стојановић Луис. У страшном судару, заустављен је његов живот који је посветио музици и хуманитарном раду. После дубоке  неверице, данас осећамо тугу, потресени сазнањем да смо остали без искреног пријатеља, великог хуманисте и изузетног сарадника. Остаће да живи у нашим сећањима као пријатељ, велики певач и музичар широког срца и осмеха и  кроз песме које нам је подарио.“ – рекао је између осталог мр Милан Уруковић.

3312_3.jpg

Данас је отворена и књига жалости, у коју ће грађани моћи  да се упишу до петка.