Петак, 31. Децембар 2010.

– Изборна Скупштина Друштва за борбу против рака “Невен”

3038_1.jpg

На дечијем одељењу Народне библиотеке „Доситеј Новаковић” у среду 29. децембра, одржана је годишња Скупштина Друштва за борбу против рака “Невен“. Скупштина, иако изборна, имала је свечарски карактер, јер је друштво њоме обележило и четврту годишњицу постојања.

Протекли једногодишњи рад члановима Скупштине представила је секретар Данијела Николић док је финансијски извештај поднела председник Друштва др Душица Јосифовић.

3038_3.jpg

Посебан печат оставиле су приче двоје младих људи који су члановима Скупштине говорили на тему „Како сам преживео карцином моје маме“. Јелена Николић и Богдан Јосифовић својим искреним осећањима и животним причама које говоре о брзом одрастању нису оставиле никога равнодушним.

3038_2.jpg

У изборном делу Скупштине чланови су једногласно за председника поново изабрали др Душицу Јосифовић, за секретара Данијелу Николић- професора разредне наставе, а за потпредседника др Наду Михајловић. Нису промењени ни чланови Извршног одбора кога чине : др Надица Богдановић, др Јевросима Пуслојић, новинар Татјана Панић и новинар Радомир Милошевић.

Скупштини су поред чланова присуствовали и гости и пријатељи ове хуманитарне организације која је у протекле 4 године, колико постоји, оставила посебан печат на животе многих суграђана, многима пружила утеху, сазнање да нису сами, подршку када је најтеже.

За чланове Друштва Невен, и пријатеље  приређен је и коктел у сусрет новогодишњим и Божићњим празницима.