Понедељак, 04. Јануар 2010.

– Дочек Нове године у Неготину

2401_1.jpg

Неготинци су и ове године у складу са традицијом Нову годину дочекали на Градском тргу. За добро расположење био је задужен дувачки оркестар Небојше Сејдића, а тачно у поноћ новогодишњу честитку грађанима је упутио председник Привременог органа општине Неготин Љубиша Ђорђевић.

2401_2.jpg

Уследио је величанствени ватромет, док је  десетак Деда мразева у новогодишњој ноћи делило је бонбоне и слаткише најмлађим суграђанима.

2401_7.jpg

По угледу на веће градове у Србији, у Неготин је ове године, организован и урбанији Дочек Нове године за младе на Камерној сцени Дома културе у згради Биоскопа. У програму су учествовани неготински рок састави и као специјални гост, група “Супер с карамелом” из Бечеја.

Поред Дочека Нове године на Градском тргу и у згради биоскопа за који је програмски био задужен Дом културе “Стеван Мокрањац”, у организацији Привременог органа општине Неготин, Нова 2010. година дочекана је и у бившој винарској кући “Крајина вино”. Програм је био намењен младима који су се одлучили да новогодишњу ноћ дочекају уз пригодан мени и звуке народне музике.

2401_5.jpg

Председник Привременог органа општине Неготин обишао је у првим сатима Нове године и дежурне службе на територији наше општине и запосленима који су новогодишњу ноћ провели радно поделио пригодне поклоне у име локалне самоуправе. 

2401_4.jpg

Нову годину Неготинци, свих генерација дочекали су и у бројним ресторанима и кафићима, уз добру музику и расположење.

Видео вест погледајте овде >>