Недеља, 01. Јануар 2012.

– Дочек Нове године на Градском тргу

 

 

3515_1.jpg

Уз музику, трубаче, кувану ракију, мекице и пљескавице Неготинци су и Нову 2012. годину дочекали на Градском тргу. За добро расположење били су задужени група „LEAD” и дувачки оркестар Жикице Првуловића. 

3515_8.jpg

Неколико минута пре поноћи, прву новогодишњу честитку грађанима општине Неготин упутио је председник општине др Влајко Ђорђевић, који је том приликом испред локалне самоуправе грађанима пожелео да им Нова година буде много боља и успешнија у сваком погледу и породично и пословно.

3515_3.jpg

Уследио је вишеминутни ватромет уз традиционално новогодишње коло. У хладној првојануарској ноћи грађани су се загревали куваном ракијом, мекицама, а припремљене су и пљескавице.

3515_2.jpg

Дочек Нове године на Градском тргу организовала је општине Неготин у сарадњи са Домом културе „Стеван Мокрањац“.  

3515_6.jpg

Председник општине Неготин, др Влајко Ђорђевић, традиционално је у првим сатима Нове године обишао и дежурне службе на територији наше општине и запосленима који су новогодишњу ноћ провели радно поделио пригодне поклоне у име локалне самоуправе.

3515_7.jpg

Председник је обишао Царинске и полицијске испоставе на Кусјаку и Мокрању, Полицијску станицу, Ватрогасну јединицу, Хитну службу Здравственог центра и Трафо станицу Неготин 2.

3515_4.jpg

Неготинци, свих генерација Нову годину дочекали су и у бројним ресторанима и кафићима, уз добру музику и расположење.