Уторак, 17. Октобар 2017.

Асфалтиране две улице у МЗ Милошево

У оквиру  кампање крпљења и асфалтирања улица и путева на територији општине Неготин у  Милошеву су данас асфлатиране две улице у укупној дужини од  550 метара. Радове су обишли Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Мерлина Селенић, помоћник председника за развој МЗ, националне мањине и социјалну  заштиту и Драган Мијуцић, извршни директор ЈКП „Бадњево“.

  

„ И данас смо на терену, обилазимо радове који се спроводе на територији наше општине. У договору са Саветом месне заједнице Милошево  данас се пресвлаче асфалтом две улице у овом селу. Могу да истакнем да је сарадња са свим месним заједницама одлична, радови су резултат договора зато и немамо проблема у реализацији свих испланираних радова. Мештанима Милошева  уређење ових улица ће много значити пре свега зато што  су биле у очајном стању, асфалта није ни било а при том су веома  фреквентне.  Гледали смо да изађемо у сусрет мештанима а не појединцима. То је политика коју желимо да спроводимо у граду али и у нашим селима, да се најфреквентије улице прве реконструишу и  да мештани од уложеног новца и обављених радова  имају свакодневну корист а не само поједници. изјавио је данас у Милошеву председник Величковић.

  

У име Савета МЗ Милошево  завршетку радова је присуствовао Спасоје Николић, председник Савета који је између осталог захвалио свима који су допринели да и ове две улице у селу добију  нови изглед и тиме умногоме олакшају живот мештанима.

„Радови који су у току значе много за наше село, нашу омладину, све мештане јер ће услови за живот у МЗ Милошево бити бољи. Захвалио бих се локалној самоуправи на  одличној сарадњи и разумевању“ рекао је Спасоје Николић, председник Савета МЗ Милошево.

  

Пресвлачење асфалтом две улице у дужини од 550 метара финансирано је из локалног буџета. Вредност укупних радова  износи 3.800.000 динара.