Уторак, 29. Децембар 2020.

ОДРЖАНА 32. СЕДНИЦА СО НЕГОТИН

На дневном реду 32. седнице локалног парламента, одржаној данас у сали неготинског Дома културе, којом је председавао мр Милан Уруковић, председник СО Неготин било је пет одлука и решења. Седници су, поред 34 одборника, присуствовали Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Богдан Гугић, заменик председника Општине и чланови већа.

  

Данашња седница СО Неготин почела је минутом ћутања поводом смрти   Славољуба Николића, одборника са листе Александар Вучић - Српска напредна странка.

  

Одборници Скупштине општине Неготин, већином гласова усвојили су одлуке о додељивању искључивог права Јавном предузећу за комуналне делатности „Бадњево“ Неготин на обављање делатности пружања услуга у 2021. години и доношењу измена и допуна Плана детаљне регулације за комплекс Рајачких пивница у општини Неготин. На дневном реду последњег заседања локалног парламента у 2020. години била су и решења о давању сагласности на програме рада са финансијским планом за 2021. године Туристичке организације општине Неготин и Центра за социјални рад. Данас је усвојена и Одлука о доношењу измена Плана детаљне регулације „Лука Прахово“.     

На крају седнице, мр Милан Уруковић, председник СО Неготин, упутио је честитку поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника зажелевши пуно среће, здравља и успеха.