Понедељак, 21. Децембар 2015.

Отворена фискултурна сала у ОШ "Бранко Радичевић"

Предраг Перуничић, државни секретар у Министарству омладине и спорта спорт и Јован Миловановић, председник општине Неготин пресецањем врпце, данас су свечано отворили фискултурну салу у ОШ "Бранко Радичевић" у Неготину.


Перуничић је у свом обраћању уценицима, наставницима и осталим госатима истакао да му је  задовољство што присуствује овако великом догађају за спорт и омладину у Неготину. Он је такође истакао да је на државном нивоу усвојена Стратегија развоја спорта од 2014-2018. године у којој значајно место заузима управо  изградња спортске инфраструктуре.

Јован Миловановић председник општине Неготин захвалио је свима који су помогли изградњу ове сале којом треба да се поносе у овој школи и у којој треба да уживају и са задовољством обављају своје наставне активности активности.  

Свечаном отварању фискултурне сале присуствовали су и чланови Општинског већа, Спортског савеза општине Неготин, као и многи други гости и пријатељи ове школе, а церемонију су увеличали хор ове основне школе предвођен наставницом Емом Анђелић, као и Гимнастички клуб "Хајдук Вељко" Неготин са тренером Аном Ранђеловић. 

Ученици ће већ од сутра моћи да свој наставни програм обављају у новоизграђеној модерној сали.